Opgelet! Inschrijven = betalen.
Lees de algemene voorwaarden aandachtig voor u producten aankoopt of u of uw kind inschrijft voor een activiteit.
Voor vragen over Bricks@Terhills kun je terecht bij de dienst Evenementen: evenementen@maasmechelen.be

Bricks@Terhills (+13j)

Terhills
Zetellaan 70, 3630 Maasmechelen
03/04/2021 tot 24/05/2021
LEGOXPOplus13
Vanaf 10:00 tot 18:00
OPGELET!: - Tickets kunnen niet worden terugbetaald of verplaatst.

- controleer eerst of er voldoende +13jaar tickets beschikbaar zijn voor het tijdslot dat je wil reserveren ! We raden aan om eerst de +13-jaar tickets te reserveren.

- Indien je na betaling nog steeds geen ticket hebt ontvangen, meld je aan op https://maasmechelen.kwandoo.com Daar kan je jouw tickets downloaden.


- Voor kinderen jonger dan 4 jaar hoef je geen ticket te reserveren.

- Tickets kunnen enkel online betaald worden (gezien bestellingen tot een uur voor de expo kunnen gebeuren)


Eén ticket van dit type kost €10.
Bricks@Terhills is een expo met LEGO® stenen is een 350m² grote tentoonstelling van unieke modellen in LEGO stenen. Ze zijn allemaal gemaakt door of onder leiding van Dirk Denoyelle, humorist én een amper een twintigtal LEGO Certified Professionals in de wereld.
De unieke werken zijn onderverdeeld in thematische galerijen: portretten van bekende filmsterren, parodieën op bekende kunstwerken, eigen kunstwerken, gouden beelden, muziek, natuur, architectuur...
Uiteraard kan de bezoeker zich gewoon vergapen aan de 3 meter hoge cactus met beeltenissen van filmcowboys. Maar de bezoekers kunnen ook zelf aan de slag met de blokjes, binnen goedgekozen thema’s. Bij de galerij “natuur” wordt je gevraagd om een dino te bouwen. En voor de allerkleinsten zijn er kleine dino’s verstopt langs het parcours. Opgelet: het bouwen is afhankelijk van de geldende coronamaatregelen.
Op die manier is de Bricks@Terhills een belevenis voor het hele gezin. De ervaring leert trouwens dat de bezoekers de expo ook sámen beleven, eerder dan dat elk op zoek gaat naar zijn of haar eigen ‘ding’. Ouders en kinderen bouwen samen een dino, geven mekaar uitleg over wat ze zien en zoeken samen naar de liedjes die verstopt zijn in de opstelling over de Schouwburg. En dat geldt allemaal evenzeer voor de grootouders :-)De expo hanteert – vanwege veiligheidsredenen – een maximum aantal bezoekers per dag en wordt er met tijdsloten gewerkt.
Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot de expo te reserveren.
Parkeren kan tegenover de expo op de uitgebreide parking bij het toeristisch kantoor, Zetellaan 35, 3630 Maasmechelen

Reservatie data

  1. 03/03/2021 10:00 tot 24/05/2021 16:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top